Arkiv

Sök

måndag 10 oktober 2016

veckans lista.


Har försökt plugga hemma hela förmiddagen, vilket istället resulterat i att jag planerat min höst, skrivit i min kalender och gjort andra saker som är sköna att bocka av, men som inte innefattat någon läsning ur boken alls, hehe..

Det ni ser bakom mig på bilden (som jag pekar på) är mina ekollon jag plockat in och satt i vatten. Ett av dem har redan fått en liten svans som växer sig längre och längre för varje dag nästan. Åh, vilken lycka! Något som också växer för varje dag är mitt hår. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det, är både sugen på att klippa av det och att se hur långt det kan bli - som vanligt alltså!

Nu är det vecka 41 och jag ska:
• gå på föreläsningar, läsa och skriva grupparbete i skolan
• vara barnvakt åt Didrik i kväll
• boka en resa över nyår!!!!
• gå en promenad varje kväll (och helst göra några styrkeövningar)
• planera en meny, handla smart och laga god, billig och nyttig (och matlådevänlig) mat varje dag
• tvätta
• städa hemmet och dekorera med höstsaker + ta fram en massa ljusstakar och tända ljus varje kväll
• åka till Lindesberg i helgen och umgås med Maja & Jacob, bada i badhuset, äta middag och dricka vin och sova över hos svärmor och mysa en massa!

Klart slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar