Arkiv

Sök

torsdag 15 september 2016

Ännu mer semester ★

När man inser att en har hur mycket sommar kvar att berätta om som helst, och helst vill hinna komma i fas innan jul, så en kan få blogga lite från sin vanliga vardag också.... Men herregud, en kan ju ha jobbigare problem än att behöva återuppleva sin sommar igen! Vi fortsätter:

 Efter bröllopet åkte Erik tillbaka till Örebro för att jobba en vecka till och jag stannade i Källby och försökte semestra så mycket som möjligt, trots att det blåste storm och var rätt kallt faktiskt.. Men jag gick kvällspromenader ner till sjön...
 ... blåste nästan iväg..

 ... plockade ängsblommor...

 ... samt lingon och blåbär.
 Bästa rekreationen - att vara i skogen!

 Också härligt att få sådana här skatter att ha i frysen till vintern och göra smoothies på.

 Hej hej från en som ska på middag..

 .. med de här finisarna! Karolina och Lovisa! ♥︎

Sedan började jag tröttna på sitta inne och vänta på att vädret skulle bli bättre, så jag bestämde mig för att ta min semester i egna händer och skapa fina sommarminnen - trots 9 grader och ösregn.. Så jag gav mig ut på upptäcktsfärd på Kinnekulle!

 Visserligen sken solen i början av dagen, men det var verkligen svinkallt. Mitt första stopp blev hos fåren i Hjelmsäter.
 Vidare mot Råbäcks hamn. 

Österplana kyrka.

 Vid Stenbrottet i Hällekis ösregnade det, men visst kan ni se hur glad jag blev av all frisk luft (... eller kanske att jag har en så bra regnjacka som skyddade mig).. Sedan åkte jag hem, med ett fint minne i bagaget.

På eftermiddagen bakade jag en äppelkaka som blev så god.

Och tro det eller ej, men när jag gick min kvällspromenad började solen skina. Bästa känslan i världen, efter flera dagar av grå himmel och regn. Vackra, underbara sol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar