Arkiv

Sök

måndag 13 juni 2016

SOMMARLISTANVad ska du göra i sommar?

Jag ska jobba till och med vecka 26, dvs veckan efter midsommar, sedan har jag sagt att jag kan jobba även v. 27 och 28, men efter det tar jag garanterar sommarlov. Under min ledighet ska jag bland annat se Coldplay, åka till kusten, ligga i en hängmatta och läsa böcker, plocka jordgubbar och bada massa massa massa. Kanske plugga lite matte inför höstens kommande kursstart. 

Ska du åka någonstans?

Till Västkusten och hälsa på Amanda, till Stockholm på konsert, hem till Källby och kanske hälsa på lite kompisar runt om i landet. Hoppas också på en utlandsresa med Erik i slutet av sommaren. 

Hur länge ska du vara ledig?

7 (eller möjligtvis 9!!!) veckor. SÅ HÄRLIGT!

Vad vill du verkligen hinna med?

Att åka på bilbingo med Sofia, träffa en massa saknade kompisar och lyssna på så många sommarprat som bara möjligt. Skulle vilja fylla frysen med bullar och ha hembakt fika i fina burkar + gå på loppisar med. Vill dessutom tillverka fler betong&koppar-lampor, av samma slag som jag gjorde förra sommaren.

Vad tror egentligen att du kommer göra?

Känns inte som att det är så stora krav jag har på mig själv, så tror jag kommer hinna med det mesta. Men jag antar att jag skulle kunna deppa ihop totalt om det ösregnar hela tiden och välja att stanna i sängen istället för att göra roliga saker. 

Vad ser du mest fram emot?

Att bada i havet och ligga på klipporna och sola. Att åka till Västkusten alltså!


Vad kan gå fel?

Någon kan skada sig, en kan bli sjuk, vädret kan vara nedrigt. Men förhoppningsvis kommer jag undan lindrigt!

Vem kommer du vara mest med?

Erik, min familj eller mig själv allra mest så klart. 

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Fina saker på loppisar och i små mysiga butiker som jag råkar gå förbi när jag är ute på utflykt. Lyckas alltid hitta något gott doftljus, någon inredningsdetalj och kanske en ny bikini. Och så tänker jag lägga pengar på frukt och god grillvänlig mat. 

Kommer du använda det?

Det tror jag. Kanske kommer jag ställa i det i ett skåp och bara vara glad för att det finns i min ägo, men hoppas på att hitta saker jag vill använda så klart.Kommer du bli brun?

Är faktiskt redan brun. Hade ju liksom lite av en weekend förra helgen i Eriks mammas sommarhus, med strålande sommar och jag ägnade all tid åt att ligga på en filt och läsa bok. När jag kom till jobbet i tisdags fick jag frågan om jag varit utomlands, haha. Men hoppas på många fler fina dagar!

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

NJUT! Av ledig tid, soliga och regniga dagar, dofter, blommor, vackra vyer och sällskap du tycker om. 

Vad kommer du äta?

Grillat, nybakt, frukt och bär och en och annan glass. 

Vad kommer du dricka?

Lemonad, bubbel, isvatten, kall pepsi och rosévin på balkongen. 

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?

Att jag och Erik ska ge oss ut på små äventyr tillsammans och ha några lediga veckor ihop (innan har vi alltid jobbat och haft ledigt under olika veckor). Att den redan startat med bravur, fast det bara är mitten på juni. 

Vad kommer du ha på dig?

Bikini, en randig skjorta, svart kjol och bruna sandaler. Eller shorts med en fin topp och mina nya ljusrosa skor i mocka. Eller paljettklänningar att dansa i hela natten.Hur kommer du göra dig illa?

Jag kommer förmodligen tappa något på lilltån, bränna mig lite i solen och kanske få någon flis från en gammal planka. 

Vad oroar du dig för?

Inte så mycket alls egentligen, kanske att jag ska fastna och liksom inte få något roligt gjort alls, p.g.a. lathet eller liknande.

Vad kommer bli extra speciellt i år?

Att se om jag lyckas skörda något från min balkong. Har odlat potatis, rädisor, ärtor, rabarber, tomater osv. Hoppas på stor skörd att göra goda grejer av!

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?


Som lång, härlig och avkopplande. Rolig och händelserik hoppas jag på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar