Arkiv

Sök

onsdag 29 juni 2016

Förrförra helgen hemma i Källby

Hallå där!

Jag går verkligen all in på somriga weekends och livsnjuteri den här våren. LOVE IT! Det är så underbart att jag har tillgång till både balkong hemma, ett jobb där jag får vara ute mycket, Eriks mammas sommarhus, Eriks pappas stuga med pool och min egen familjs hus hemma i lille byn med nära till sjön och stor trädgård. Jag är så lyckligt lottad! 

För två helger sedan, alltså helgen innan midsommar, började jag fredagen med en härligt somrig frukost:

 Sedan jobbade jag hela dagen och tog selfies i personalrummet på min rast.


På eftermiddagen cyklade jag hem, packade min väska och cyklade till tågstation och hoppade på Kinnekulletåget. 2 timmar senare klev jag av på Källby station och blev hämtad av mamma och Axel.


Vi packade vår kylväska med korv, bröd och dryck och gick ner till hamnen där det vankades grillfest. Jag passade även på att få åka med i mina kusiners lilla båt.
På lördagsmorgonen tog vi sovmorgon och jag tog morgonkaffet på trappen i solen. Det blommade överallt, och plommonträdet var helt överfyllt av kart. Jag och mamma jobbade i trädgården hela dagen, och sedan var vi välförtjänta av god mat och en varsin mojito på kvällen.


På söndagen hälsade vi på mormor och morfar och på eftermiddagen gick jag en promenad ut på närmsta fält och plockade blåklint att ha till midsommar (dvs en vecka senare, jag tog en chansning på att de skulle hålla sig...)

Och dessutom hittade jag ett fläderträd...


Sedan packade jag in mig i familjens bil och lånade med mig den hem för en vecka (eller en och en halv för att vara exakt). Toppenfin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar