Arkiv

Sök

söndag 24 april 2016

En helg i Växjö

En helg i mars åkte jag och Karolina för att hälsa på Lovisa i Växjö. Under tågresan passade vi på att äta pensionärsfika, titta på serier och fnissa massvis. Sedan hade vi 2 timmars paus i Göteborg i solsken innan vi åkte vidare mot Växjö.

När vi kom fram köpte vi pizza och slog oss ner i Lovisas soffa där vi stannade resten av fredagskvällen. På lördagen vaknade vi, fräschade till oss och gick och åt brunch. Kl. 12 släpptes biljetterna till Kent-konserterna i höst, så jag och Karolina satt som på nålar - men sedan var vi lyckliga som få som ska gå på Kent!!


Efter brunchen gick tillbaka till Lovisas lägenhet och började förbereda oss, måla naglarna, dricka mimosas och klä oss i gröna kläder. På kvällen skulle vi nämligen på St. Patricks Day-sittning och fest.


Sedan hade vi en helkväll med mat, dryck, dricklekar, spex, dans, skratt och gråt. Innan vi gick hem köpte vi nattamat och sedan somnade vi alla tre i Lovisas säng.

På söndagen vaknade vi upp lite bakis och gjorde frukost och tog det lugnt ihop. Sedan packade vi ihop våra saker, tog en groupie med "Svenska tanten" på Lovisas innergård och påbörjade resan hemåt igen. I Göteborg åt vi årets första mjukglass och blev anfallna av fåglar och sedan åkte vi hem till Örebro igen. Slut på den fina helgen!1 kommentar:

  1. Kan ha varit det gosigaste inlägget du någonsin gjort. Som en liten saga. #jaghatarfåglarnaigöteborgsombaravillhaminglass

    SvaraRadera