Arkiv

Sök

onsdag 20 april 2016

Det är dagarna som går, som är livet...

.... HAHAHAHAHAHA... :') min titel...

Näe hörrni, hallå eller!

Vad händer kan man fråga sig?! Det har blivit vår, jag har börjat träna med jämna mellanrum, jag ägnar nästan all min lediga tid åt att lyssna på podcast (såå njutigt, ägnar framförallt mina dagliga långa bussturer åt det!!!) och att bli såå glad (orimligt glad) åt att vi fått ännu en kunglig bebis. Till exempel.

Det är redan onsdag igen, snart är det maj, herregud så fort tiden går. Haha, blir lite full i skratt av hur klyschig jag är i detta inlägg... Kanske beror på att jag är en klyscha?? Eller att alla är det?! Vem vet..

Det liksom bubblar i min mage, förut satt jag i lä med näsan i solen och KÄNDE LIVET I MIG! Igår gick jag och Erik en promenad och badade i vitsippor och tog gulliga foton på varandra och jag kunde liksom känna hur vi tyckte ännu lite mer om varandra för varje sekund (skönt efter lång grå vinter då vi varit "dåliga på att vårda vår relation" ...HAHAHA...).

Alltså på riktigt Agnes, skärp dig!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar