Arkiv

Sök

tisdag 29 december 2015

Jag har blivit jag

God kväll min kära blogg!

Det var ett tag sedan, men när jag nu ligger här, helt ensam i en stor säng i mitt gamla flickrum (haha, typisk romanmening), och tittar på min fina randiga tapet, då blir jag faktiskt väldigt sugen på att titta in här och säga hej.

Jag vet att jag borde komma oftare, men när livet går sin gilla gång är det svårt att finna tiden, lusten, viljan eller kanske framförallt orden till att skriva på en webbplats mitt i cyberspace. Jag minns när jag postade minst 3 inlägg om dagen i den här lilla fina bloggen. Det finns så mycket bevarat, och trots att det känns som att det var igår jag tryckte på "starta en blogg" på blogspots hemsida, så har det ändå gått ganska många år sedan den där fredagskvällen i januari 2009.

Tänk att så många av mina finaste minnen finns bevarade här. Det känns så fint på något sätt, att de alltid finns bara några knapptryck ifrån mig. Det är också mycket som inte finns skrivet här, men som jag kan tolka in bara genom att läsa några rader om hur jag mått, vad jag känt eller vad jag gjort genom åren. På många sätt känns det som att jag är exakt samma Agnes som jag var då, det är jag naturligtvis också, men det är så otroligt häftigt att faktiskt ha svart på vitt att jag har utvecklats, mognat, blivit äldre och formats till att bli den jag är idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar