Arkiv

Sök

onsdag 23 december 2015

Dan före dan...

                                

God dag! Alltså hur sjukt är det inte att det redan är den 23 december?! Har visserligen laddat upp ordentligt hela månaden och har världens julstämning, men ändå, det går så himla fort allting. Jag har i alla fall startat ordentligt, i lördags firade jag och Erik jul hemma i Örebro med julklappar, julbord, pyssel, godisbak och förberedelser. På söndagen hade vi nämligen bjudit in båda våra familjer på glöggmys, och det var väldigt mysigt det med. 

På söndagskvällen åkte jag med min familj hem till Källby och i måndags var jag och mamma på Ullared och fyndade järnet. Så mysig utflykt och nu är alla julklappar fixade! Igår var jag och Lovisa på julfrukost hos Karolina och sedan ägnade jag resten av dagen åt att slå in julklappar, mysa, planera lite inför nyår och se ikapp några avsnitt av julkalendern som jag hade missat. På kvällen läste jag en gammal julsaga som jag hittade uppe i en bokhylla innan jag somnade. Jag går verkligen all in på julrn i år känner jag, hehe.. 

Idag ska jag ta med mina småbröder till stan och fixa de sista ärendena och sedan väntar julstök med matlagningen, klä granen, koka godis och till sist uppesittarkväll med god mat, julbad ute i familjens nya spabad och kanske den årliga pingisturneringen... Det återstår att se! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar