Arkiv

Sök

söndag 22 november 2015

SÖNDAG

God förmiddag!

Kan ni förstå att det är 1:a advent nästa söndag?! Så underbart, jag är så peppad. Har varit sugen på att börja pynta länge nu, men tänker att det från och med nästa helg är helt okej att starta ordentligt. Men litegrann har jag faktiskt tjyvstartat...

Exempelvis har jag faktiskt köpt två hyacinter som står på soffbordet i en liten tillställning med ljus i olika former (t.ex. ett snöbollsljus) och så var jag och Erik på ÖoB igår och köpte en ljusslinga som ska få pynta balkongen. Så dagens uppdrag är att ställa ner utemöbler i förrådet och göra vinterfint ute på ballen. En långpromenad ute i solen och en söndagsstek ska jag också försöka hinna med.

Men först ska jag diska rent i köket med vinterstudion på i bakgrunden. Kan det bli bättre?! Jag tror inte det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar