Arkiv

Sök

torsdag 12 november 2015

12 november


Om jag vinklar datorn rätt, tar bild utan blixt och smileyar med mitt bästa fotoleende är det nääääästan att man inte ser exakt hur trött och blek och glåmig jag känner mig... hehe.. Det är till och med nästan så det ser ut som att jag inte bara släppt håret ur en tråkig knut, utan kanske typ med vilje försökt föra slingorna till någon form av frisyr. Nästan.

Nåja, trött är jag faktiskt, inte bara sådär "jag vill gå och lägga mig"-trött, utan liksom trött i kroppen. Ont i axlar och rygg, trött i huvudet efter en intensiv dag, en lång vecka. Under eftermiddagen trodde jag nästan jag hade feber, så vem vet, det kanske är något sådant på gång.. Hoppas inte.

Hoppas allt är fint med er iaf! Snart är det jul, jag peppar lite i mitt inre, förbereder små mysiga saker, fixar med lite smått och gott. Och håller tummarna för att lite av det jag tänkt göra kanske kan få fastna på bild och hamna här på bloggen. Vi får se.

Tills dess, simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar