Arkiv

Sök

onsdag 28 oktober 2015

Uttorkad

Alltså, varför är det så ofantligt svårt att skriva inlägg på den här bloggen?

Det är som att jag liksom inte kan få till en röd tråd överhuvudtaget, som att det enda jag gör när jag försöker är att skriva en liten kort snutt om en grej och sen gå vidare till nästa utan någon koppling emellan alls. Störigt. Ni ska veta att jag ändå klickar mig in här nästan varje dag, öppnar ett nytt inlägg, skriver en liten stund och stänger ner för att det inte blev bra. Så anledningen till att det inte uppdateras så ofta är alltså INTE att jag aldrig någonsin hänger här, utan bara att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva..

Det är iofs också lite märkligt, för när jag kollar tillbaka i mitt eget arkiv så är ju varenda text endast en massa blabb om ingenting, så det borde ju inte vara så himla svårt. Men lite svårt är det ändå..

Jaja, nog om min skrivtorka, nu tänker jag lägga ut det här bara för att det ska hända någonting här och så får vi se om jag kanske kan fånga några nya idéer snart. Idag är jag t.ex. ledig och ska snart ta en promenad i solen, det om något är väl fantastiskt inspirerande!

Taco hej!

1 kommentar:

  1. Du kan visa din lya, berätta om hur du stylat ditt hem. Eller berätta om dina framtids visioner, jobb, plugg, resor. Blicka tillbaka :) // S

    SvaraRadera