Arkiv

Sök

torsdag 8 oktober 2015

Hej från en tröttis!


Här sitter jag och trycker i mig delicatobollar för att ens orka hålla ögonen öppna.

Jag. Är. Så. Trött.

Kanske lite för att jag började jobba 07:15 imorse, haft en heldag med 12 barn själv med en vikarie som aldig träffat barnen innan, och jobbade över en halvtimme. Kanske lite för att hela veckan sett ut typ så, varit halvkaos och att morgondagen ser ut att bli likadan. Kanske lite för att det är kallt och mörkt och jävligt.

Haha, positiva Agnes är i farten. Jag är trött, men jag är faktiskt väldigt glad för att det är oktober, jag gillar den här månaden mycket, det är frisk luft, men fina dagar och träden liksom glöder. Imorgon ska jag och Erik låna hans mammas bil och åka upp till Sälen och vandra. Det blir mysigt! (Ska bara lyckas köra dit utan att somna... hehe)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar