Arkiv

Sök

måndag 26 oktober 2015

En helg i Växjö


Hej finisar!

Jag lovade egentligen Sofia att jag skulle blogga igårkväll, men när jag kom hem var jag så ofantligt trött att jag typ somnade i soffan omedelbart..

Jag har nämligen spenderat helgen hos Lovisa i Växjö! Hon pluggar där och jag har aldrig varit där förut, så jag slog två flugor i en smäll och gjorde ett besök. Jag åkte direkt efter jobbet i fredags och fick göra två tågbyten innan jag var framme. På fredagen tog vi det bara lugnt och chillade, och när vi vaknade på lördagen åt vi brunch, gick en promenad på campus, och gjorde oss iordning för kvällens fest. 

Det var himla kul att träffa alla Lovisas vänner, men efter x antal beerpong-matcher, var jag härligt överförfriskad och tog med mig Lovisa hem ganska tidigt, hehe 😉

På söndagen gick vi en promenad, försökte bli av med baksmällan och sedan tog jag tåget hem på eftermiddagen. En himla trevlig helg! 1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson27 oktober 2015 00:05

    Haha! Ser så collegeigt ut!

    SvaraRadera