Arkiv

Sök

onsdag 16 september 2015

16 sept

ASSÅ HALLÅ!

Välkomna till min lille blogg, det var länge sen! Mår ni bra?

Jag mår suveränt! Har varit sådär himla duktig och bokat tid för tandläkarbesök och massage, och igår beställde jag hem foton som ska bli julklappar och för en fotobok om min språkresa, som jag var på... 2011.... hehe. Köpte liksom själva boken den hösten, och sparade alla biljetter osv, men har helt förträngt att beställa foton, köpa lim och penna och slutföra arbetet. Förrän nu då.

En liten uppdatering om mitt liv kanske är på sin plats? Jag jobbar heltid på samma förskola som i våras ända fram till jul. Har även gått en utbildning på 2 dagar och blivit busspedagog (diplomerad OBS OBS) och åker med vår förskolebuss på äventyr 3 dagar i veckan. Roligt! För övrigt mår jag myyyyycket bättre nu än i våras, jag är liksom pepp på att göra saker, har drömmar och mål i livet, känner att det finns en mening med att leva och så vidare. Jag går liksom upp varje morgon utan att känna att det är världens bedrift.. skönt!

Men jag har så klart börjat längta efter julen. Inte alls pga jobbet, utan för att det ju blivit höst och i slutet av varje höst finns ett underbart julfirande med allt vad det innebär... Ni kanske minns 2012 när jag bakade lussebullar redan i slutet av september? Eller att jag varje år börjat planera julklappar helt okristligt tidigt (i år redan i augusti..). Jag gillar julen helt enkelt! Visst måste det vara dags att börja öva Lucia-sånger snart va?? :)

Nåväl. Jag vet inte alls hur mycket jag kommer vara sugen på att blogga denna höst, men just precis idag kände jag för att skriva av mig lite. Ni vet ju hur det är vid det här laget, det blir nog ingen avlönad toppbloggare av mig, inte just nu i varje fall.

Men massa pussar och kramar till er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar