Arkiv

Sök

tisdag 21 juli 2015

SEMESTERN FORTSÄTTER
 Hej och hå! Jag semestrar på! Igår byggde jag och mamma ett vindskydd till trappan. Solen sken så vi grillade och drack rosé - livet! På kvällen satt jag i soffan och löste korsord till någon gammel film på tv och tänkte att om jag nu inte har någon sommarstuga att hänga i, så är det väl allt bra tur att jag har ett hus i byn att åka hem till och relalalaxa lite i.

Idag har det fullkomligt öst ner hela dagen, men är man uppe 8 och går morgonpromenad hinner man med mycket ändå, just saying. T.ex. storhandling med päronen, lunch och shopping med Lovisa och att formge, leta upp, fundera ut samt köpa delar till en lampa som jag ska bygga av betong och kopparrör. Men det är en fråga för morgondagen det, som sagt - efter morgonprommisen hinner man mycket!

HEJS SVEJS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar