Arkiv

Sök

torsdag 9 juli 2015

Paradiset

Hej!

Om det är någon som tittat på klippet jag lade ut tidigare under dagen som funderar på vart sjutton slutet tagit vägen, så försvann det i omvandlingen från filmredigerarprogrammet till uppladdningsbar fil. Men det ska snart vara ordnat igen, så misströsta ej!

Jag har som sagt sommarlov och är ledig, och hittills har jag åkt fram och tillbaka mellan Källby och Örebro för att hinna umgås med familj, pojkvän, njuta av vädret (det som var i helgen alltså, inte det som är nu..) och nu senast för att packa om. För imorgon åker jag till...... KUSTEN!!!!

Med Amanda!! Jag är så peppad! Var ju inte där förra sommaren alls, vilket gör att jag nu känner att jag måste ta igen det ordentligt i år. Ska bli så himla mysigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar