Arkiv

Sök

onsdag 17 juni 2015

Innan vi faller


HALLÅ DÄR! Köp blåbär! Nä, men köp jordgubbar för på fredag är det midsommarafton och imorgon jobbar jag min sista dag för den här våren och sen har jag SOMMARLOV. Haha? Känns så konstigt och skönt på samma gång! Tänk att lilla jag gått och jobbat heltid den senaste tiden och nu ska ta välförtjänt semester och inte jobba alls på hela sommaren. Så sjukt! Tror knappt det är lagligt att göra så... när man är 20 och vuxen och ansvarsfull... haha.

Idag har jag fått punka på min cykel för femtioelfte gången under min tid som Örebrobo, firat midsommar på jobbet, fått punkan lagad, handlat, bakat cupcakes, lagat mat, ätit, duschat och nästan somnat i soffan. MEN det ska jag inte göra riktigt än, för jag måste diska först. TJOHO! Vad kul!

Nästa vecka åker jag på BRÅVALLAFESTIVALEN!!!! ÄR så PEPPAD!!!! Ska bli så himla kul! Förbereder mig mentalt genom att tälta på balkongen... nej, men jag tänker mentalt på vad jag ska packa och hur jag ska göra detta så episkt det bara kan bli! :D :D :D :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar