Arkiv

Sök

onsdag 27 maj 2015

Yoging och jogging - nu är det dags! #starktpsyke2015


Dags för den här tjejen att ta tag i sitt liv och bli stark!!!

Som jag skrivit tidigare har ju flytten till nya lägenheten gjort att jag fått lättare att cykla till jobbet än att åka buss, vilket gör att jag cyklar 1 mil om dagen på vardagar (på ditvägen i konstant uppförsbacke). Nu, efter cirka 4 veckors cyklande, är det dags att utöka programmet för att träna upp konditionen ytterligare och framförallt styrka och smidighet i lelle kroppen min.

Det känns som en så himla viktig grej, det här med att träna bara för det fysiska och psykiska välmåendets skull, och ändå har jag alltid haft så svårt att komma igång. Så nu är det dags att helt enkelt bara göra det ändå! Framförallt därför att det snart är sommar (vilket ju medför att jag blir ledig och slutar cykla till jobbet varje dag) och det är alltid lättare att röra på sig när det går att göra direkt utanför dörren.

Så, yoga with Adriene, jogging och styrka med vikter och min egen kropp är min plan för de kommande veckorna. Lets go - jag vill ha ett starkt psyke och orka leva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar