Arkiv

Sök

lördag 21 mars 2015

Veckans vill ha!

Den här veckan har jag varit ganska bra på att införskaffa det jag velat ha, trots att lönen inte kommer förrän nästa vecka. Men med presentkort och månadsfakturor kan man leva gott i tron på att man inte gjort av med några pengar alls, som jag brukar säga.

En liten enkel, svart väska med axelrem från Don Donna. Jag hittade den när jag gick på stan idag och kände att jag behövde den, eftersom jag inte äger någon bra handväska som man inte måste bära i handen och jag HATAR att bära väskor i handen när jag spatserar på stan. Dessutom behövde jag en bra väska som min plånka får plats i, eftersom jag inte gillar att gå omkring och bära den i handen och därför inte använder den ordentligt. Nu kan jag det! (Och 20% rabatt fick jag med, yay!)Den här mörkblåa finingen hittade jag på H&Ms hemsida i onsdags och eftersom jag jobbar så mycket just nu tyckte jag att jag förtjänade den som lite pepp och så. I fredags damp den ner i brevlådan och den satt som en smäck. Den perfekta klänningen att ha i vår och sommar när jag vill klä upp mig lite, men ändå inte ha paljettklänning liksom... (det vill jag iofs alltid, men denna är väldigt fin med!)

Jag äääälskar Iittalas Kastehelmi-grejer. Alltså älskar! I nya lägenheten ska jag köpa mig ett sådant här fat eller två att lägga upp goa grejer på. Bara för att det är så himla fint! Kanske även några ljuslyktor och skålar.... hehe... Ska bara vinna på lotto först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar