Arkiv

Sök

onsdag 18 februari 2015

Veckans vill ha!

Som ni vet har jag ju tagit mig en termin off från skolans värld och arbetar extra som timvikarie på två förskolor. Jag är väldigt glad över att ha fått jobb där och trivs väääldigt bra. Men man blir inte rik som vikarie, det kan vi ändå fastslå.

Trots min minimala inkomst (som jag inte ens fått än, eftersom januaris lön kommer i slutet på februari - som ju är snart), har jag ett sånt hiiiimla sug efter att shoppa. Åh, som jag vill köpa vårkläder, saker till lägenheten, smink och massa annat.

MEN, önska kostar ingenting. Så här kommer en liten onsdagslista med veckans vill ha-saker:

Ett uppläggningsfat/ljusfat/ostbricka i marmor. Ingen kan väl ha missat denna grej som marmor blivit i svenska hem, inte heller jag. Denna runda är från Lagerhaus och kostar 99 pesetas. Så fint!

Understället som denna tjej har på sig är ju alldeles gudomligt. Dessvärre kostar det fjortonhundra kronor och det är väl kanske inte som hittat direkt. Men sååå fint! Jag skulle bli en lyckligare människa om jag fick klä mig i det - helt klart! Från Kari Traa (Nelly).Den här svarta mjuka klänningen stod jag och klämde på inne på Bikbok i lördags. Den kostar 5 50-lappar och känns precis som en sån där som man ALLTID kan ta på sig, den lilla svarta fast mer för vardag/middag än för dans på svettigt dansgolv helt enkelt.

Detta glas heter FRASERA och kommer från Ikea. Det är egentligen ett whiskeyglas och vi har redan 2 stycken i vår ägo, eftersom Erik ville ha något att dricka whiskey ur. Men när det flyttade in ett par Iittala-glas till whiskeyn i julas, fick dessa ovan flytta in i köksskåpet istället och är numera vanliga dricksglas. Och plötsligt känns det ju lite futtigt att bara ha två stycken - jag vill ha fler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar