Arkiv

Sök

fredag 27 februari 2015

Sol, söndagsvandring och skitiga skor

 Förra söndagen, min sista dag hemma i Källby för den gången, vaknade vi till hagel men runt lunch förbyttes det mot strålande sol och blå himmel. På grund av det styrde jag och mamma bilen mot Kinnekulle där vi parkerade och gav oss ut på en liten vandring längs den orangea leden.

 Kinnekulle fullkomligt strålade i solen och jag kom på mig själv med att lova både en och två gånger att jag ska göra en ordentlig vandring här igen senare i vår, när det grönskar och blivit lite varmare.


 Mina kängor har jag köpt för att klara av förskolejobbet ordentligt, eftersom det innefattar mycket utomhuslek och då ska man hålla sig varm. Uppenbarligen funkade de även att vandra i, även om de blev jäkligt geggiga och leriga av den blöta marken.
 Vi nådde vårt mål, som var Hastings kyrka, ett träkors som är rest för att uppmärksamma tusen år av tro, år 1999. Det var väldigt svårt att hitta dit, men väl värt promenaden när vi väl var framme. Så vacker utsikt över Vänern! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar