Arkiv

Sök

lördag 7 februari 2015

Om mitt immunförsvar återhämtat sig ännu?

Nej. Jag har istället gått och dragit på mig en förkylning som fyller min näsa med snor och kliar i min hals. Mmm. Hoppas verkligen att nästa vecka blir en lite mindre sjukdomsfylld sådan och att jag får en chans att låta immunförsvaret komma ikapp lite.

Till glammig lördagsmiddag äter jag rullmackor med ost och skinka, kiwi och apelsin. Tänker att frukt är en rimlig grej att mosa i sig massor av för att bli frisk (och för att det är gott!!). För att åtminstone få till lite lördagskänsla (nu när jag struntade i tacos alltså) tänkte jag poppa massor av popcorn, göra mig en lördagsdrink och kolla på mellon samtidigt som jag surfar utan mål på internetz. Är man ensam hemma så får man passa på!


Gårdagens fredagsdrink (extramaterial: även gårdagens stress-upprivna tumme) - en hemmagjord mojito!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar