Arkiv

Sök

fredag 2 januari 2015

Otursnyår

Nyårsafton 2014.

En dag fylld av oturliga händelser för mig och Erik. Eller man kan nog snarare säga att det är nyårsfesten vi ordnade som är otursbetingad, eftersom oturen fortsatt även efter själva nyårsaftonens slut.

Saker som gått snett:
• Jag har backat min mosters bil in i en stolpe
• Erik har råkat smälta plast i micron när han skulle tina hallon
• Jag har råkat ta i den smälta plasten och fått en brännblåsa på fingret som gjorde som allra ondast precis vid tolvslaget (= min första nyår i tårar)
• Erik trampade sönder ett champagneglas
• En grytlapp är sönderbränd
• Erik spillde tomatsoppa på mina föräldrars vita matta
• När vi skulle slänga glas idag gick påsen som allt låg i sönder och alla flaskor ramlade ut i bilen och på marken (= mer jobb för oss)

Jaa sååatteee... Nu kan det ju bara gå bättre... Förhoppningsvis.. Om inte är det nog bäst att sätta mig och Erik i ett madrasserat rum utan vassa föremål eller saker som kan välta. Och det vore kanske inte det roligaste sättet att spendera 2015.1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson3 januari 2015 01:17

    Jag hade otroligt trevligt iaf!!! Tack igen för mitt bästa nyårsfirande någonsin! (oklart om det slog götene dock ni hade inte någon som voltade från en balkong ;) )

    SvaraRadera