Arkiv

Sök

torsdag 1 maj 2014

Le HELG!

I torsdags anlände ett tåg från Lidköping hit och på det satt Lovisa som var megataggad på en helg i Örebrew. Vilket man ju kan förstå, framförallt eftersom vädret hade beslutat sig för att det ville vara sommar och det är ju inget någon någonsin har tackat nej till. 

Vi drack lite öl på Kåren, gjorde musikquiz, var på födelsedagsfest för Karolina och 3 andra tjejer, men framförallt hängde vi i Stadsparken och solade och grillade. För hur glad blir man inte av att göra sådant i sommarvärme med folk man tycker om?!

 En fullastad cykel med filtar, alkohol, grillkött och annat gött.

 Gänget vi hängde med under fredagen på väg till fest.

Lovisa i famnen på en björn. 

En mysbild på mig och Rebecca som kanske hade varit mer fager om jag inte varit mitt uppe i att säga något klokt och intelligent. 

Och avslutningsvis denna härliga bild på mig och mina fina tjejer. Massa kärlek! ❤︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar