Arkiv

Sök

fredag 18 april 2014

Långfredag

TJA!

Här kommer en liten påskhälsning från denna lilla kyckling som är hemma i byn och hälsar på. Jag kom hem i onsdags kväll och har sedan dess hunnit med diverse saker som fördrivit min tid. Igår var jag hos tandläkaren, handlade och lunchade med mamma, träffade Linnea en snabbis, myste med Josefine och åt middag på restaurang med Hannah, Ulrike och Sofia. Idag är planen att skriva ut lite foton, kanske gå en promenad och ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos Lovisa.

Ska även hinna med lite mer mys med familjen, försöka äta upp godiset i det megastora påskägg jag fått av min pojkvän, fira påskafton med förfest tillsammans med ett gäng vänner och framåt slutet av helgen återvänder jag till Örebro och planerar då att inta soffplats och pussa på Erik.

Nåväl, vi ses nog här snart igen, puss govänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar