Arkiv

Sök

fredag 7 mars 2014

HOLA HOLA

Hej kära blogg! Det var oändligt länge sedan jag orkade med att skriva ner något här och det ber jag lite lite om ursäkt för. Men inte mycket, för jag har verkligen inte ens tänkt försöka. Hehehehe.

Nåväl. Idag vaknade jag upp av att Han pussade mig på kinden och frågade om jag ville ha frukost. Han hade tänt ljus och dukat fram och det är väl klart att man vill äta frulle då. Även om det innebar att jag fick gå upp vid 07:00 under en ledig dag. Såå värt!

Idag ska jag ge mig ut på äventyr och byta ett glas på Cervera, hämta min cykel och möjligtvis även läsa lite i min kära älskade kurslitteratur. Har plöggat nå så jävulskt i veckan, men bara för att man ligger någorlunda i fas betyder inte att det tar slut va..

Men först och främst ska jag gå och lägga mig en liten timme till eller så och ba myyyysa! Ikväll ska jag på råparty - wohoo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar