Arkiv

Sök

onsdag 12 mars 2014

En suddig bild från en mexikansk kväll

Solen skiner men jag sitter inomhus och pluggar inför nästa veckas tenta tillsammans med Rebecca och Emma. Imorse var jag uppe tidigt för att möta Linnea på stationen, då hon mellanlandade mellan två tåg, och krama om henne några minuter.

Fick en fråga om vad min tumblr heter och det ska jag naturligtvis tala om för er. Faktum är att jag tycker om min egen tumblr såpass mycket att jag kan sitta och scrolla igenom den om och om igen. SÅ om ni gillar mig, lär ni också gilla min inspiration. Här får ni the address:

http://tothemoonandbackandthenbackagain.tumblr.com/

Resten av eftermiddagen ska jag ägna åt ännu mer plugg och ikväll tänkte jag unna mig en liten go stund med lite serietittande och kanske en ansiktsmask. Det ni!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar