Arkiv

Sök

måndag 10 mars 2014

En söndag i mars

Igår var en fin dag. Jag vaknade visserligen upp själv för första gången på en vecka, men jag började dagen med gröt och tumblr-inspo. Sedan klädde jag mig i mina allra hurtigaste kläder och gav mig ut i det fina vårvädret och handlade mat samt pantade.


Till lunch lagade jag couscous med strimlad skinka och paprika, och serverade det med creme fraiche och kex med brieost. Till det tittade jag på några avsnitt Pretty Little Liars som ju tydligen har börjat sändas igen, och som jag tydligen har ganska många avsnitt kvar att ta igen av. Dock somnade jag mest i soffan efter ett tag, så då bestämde jag mig för att vila middag istället. Vid 15 fick jag dock nog och gav mig ut på jakt efter glass att äta i solen, vilket jag hittade och blev därmed glad.

När glassen var uppäten och jag hemma i lägenheten igen smsade E och frågade om jag ville följa med honom och hans klasskompisar ut och ta ett glas vin. Det ville jag naturligtvis, så jag bytte bort mina springtights till förmån för ett par jeans och sminkade till mitt lilla fejs en aning. Jag tog inte ett endaste litet foto på mitt sällskap på Paolo's, trots att det var typ världens finaste lilla miljö för vindrickande en söndagskväll. Trist! Men efteråt fick jag en bukett tulpaner av E och de har jag naturligtvis förevigat - de är ju så fina och i min favoritfärg dessutom (orange)!

Så nu är årets stora projekt att hålla tulpanerna vid liv och dessutom hålla dem riktigt *krizzpiga* och fina - mmmhmm!

Sedan var gårdagens fina dag nästan till ända, om man bortser att vi sedan låg och pratade om livet fram på småtimmarna och knappt sov en blund. Jag tycker om honom så mycket!

2 kommentarer:

 1. Vad heter din tumblr då? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min tumblr heter:

   http://tothemoonandbackandthenbackagain.tumblr.com :)

   Radera