Arkiv

Sök

söndag 23 februari 2014

Något mindre stressad

Hejhej på er! 

Igår kom Hannah och Sofia hit till mig från Källby och vi åt gott, drack lite drinkar och myste tillsammans. De åkte hem för någon timme sedan och nu sitter jag och tittar på hockey. Och kan andas ut litegrann för första gången på cirka 3 veckor. 

3 veckor som gått åt till att flyttpacka, packa till resa, avklara skolarbete, åka hem till Källby, åka till Italien, ägna en vecka åt att gå upp 06:30 varje morgon och åka skidor, flytta, stressa, skriva tenta, skratta åt dess frågor och ställa in mig på att göra omtenta, samt att festa en del.

Pjuh!

Nåväl, ska kolla igenom lite bilder från Italien och se om jag kan visa några fler för er nu. Sedan ska jag ägna dagen åt att strukturera upp mitt liv, gå en promenad och mysa bara för att jag kan! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar