Arkiv

Sök

torsdag 6 februari 2014

Italien, here I come!

Imorgon åker jag till Italien. Ni vet den där årliga bussresan jag gjort de senaste 5 åren typ tillsammans med min familj. Nu är det alltså dags för årets upplaga och jag ser fram emot så mycket att få omge mig av höga berg, vackra vyer och friskluft. 

Idag har jag packat, varit i stan och köpt en hårolja, handcreme och en ny fleecetröja. Så nu känner jag mig redo för att vara riktigt hurtig i en vecka!! Ååh, tänk er att svischa ner för en nypistad backe, med förhoppningsvis lite sol i ansiktet, svänga intill en alpstuga och äta en god pasta bolognese, dricka lumumba i backen, komma till hotellet och basta och bada, fixa sig och äta 5-rätters med ett gött glas vin till middag. Mmmhmm! Och så lite hotellfrulle på det med! 

Well. Jag har faktiskt tenta veckan efter hemkomst, så lite läsande i litteraturen har jag väl tänkt hinna med också. Men 25 timmar i buss ska ju fördrivas på något sätt ändå... Vi hörs nog ska ni se, annars, hare braaaaa!! 

                                 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar