Arkiv

Sök

söndag 2 februari 2014

En icke-bakis dag fylld av bakismat

Hej söndag! 

Den här dagen trodde jag nästan att jag skulle vara bakis, men då jag inte drack särskilt mycket igår alls vaknade jag av mig själv vid 09 imorse och var pigg och glad. Jag har sedan dess hunnit försätta mig i ett smärre kaos då jag både måste packa till Italien, flyttpacka samt hålla efter så det är någorlunda fint när en tjej kommer och kollar på rummet imorgon kväll.. Det är fan lättare sagt än gjort! 

Men nu har det ändå börjat ordna upp sig. Jag har även hunnit äta på Max, gå en promenad och äta hemmagjord pizza hos Rebecca! Topnotch! Nu ska jag fortsätta packa lite tror jag, innan jag ser något kul avsnitt av någon serie och lägger mig. 

Imorgon ska jag hinna med följande:
- duscha
- diska
- damma & dammsuga
- råplugga och förbereda inför seminarie

Yes, det var måndagens viktigaste punkter. Hare gött, hej! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar