Arkiv

Sök

lördag 1 februari 2014

Du är som jag när vi dansar

I onsdags var det fest, igår var det fest, idag är det fest. Dock faktiskt min sista fest för denna nollning, då jag ska åka ut på resa i stora världen om en vecka och pappa kommer och hämtar mig redan på onsdag. Ska jag vara ärlig känns det rätt skönt. Det här med alkohol, meterhöga snödrivor, minusgrader och fest flera dagar i rad har ju en tendens att utvecklas till sjukdomar av diverse slag. Har hela den här veckan haft galna febertoppar som jag försökt ignorera och så fort jag sitter stilla (eller står för den delen) vill kroppen inget hellre än att sova. 

Men idag ska jag ta det rätt lugnt, vi har sporttema så jag har träningstights och tischa, samt håret i hög tofs. Har inte bestämt mig för om jag ska följa med till utestället än, men på förfesten har jag mest tänkt ägna mig åt att äta chips i alla fall! 

Annars har jag sagt upp kontraktet på min källare, tackat ja till en annan liten lägenhet, samt skrivit en något överfylld att göra-lista som ska vara avklarad till på onsdag.. Yay!! 

                                 
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar