Arkiv

Sök

måndag 6 januari 2014

Voilà!

Nytt år, nytt hår...

... var det första som kom upp i min hjärna att skriva här på bloggen, trots att jag ju inte hunnit förändra håret en enda gång än, av de 6 dagar av året som förflutit. 

Jag har däremot hunnit bli förälskad i staden Paris, klättra lite i ett Eiffeltorn, pussa lite på en fransman, stressa ihjäl mig i kön av Ryanair-resenärer och komma hem till ett grått men avslappnat litet hem i en liten by. För jullov har jag ju så klart fortfarande, bortskämd som jag är, så Örebro får allt längta efter mig en stund till. 

Jullov och jullov förresten, jag skriver faktiskt på ett självständigt arbete as we speak, men bara grejen att jag kan göra det utan byxor uppkrupen i soffan gör ju att det känns som rena rama lyxledigheten. 

Bilder från Paris ska ni få med, för det är ju faktiskt lite roligt att få se (läs: för mig att ha sparat i kronologisk ordning på min blogg). Men det får bli imorn när jag orkar krångla med internet på datorn min, för inte finns det väl en chans i världen att alla teknologiska pryttlar kan tänka sig att fungera samtidigt under en längre tid... 

Oui oui, nu ska jag återgå till viktigare saker, ville bara visa att jag lever även detta år. Och oj, som jag lever! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar