Arkiv

Sök

tisdag 14 januari 2014

Tolka hur du vill, så har du ändå tolkat fel

Jag känner mig lökig. Jag har legat under täcket i långkalsonger och utan bh de senaste 4 timmarna, eller kanske 5? Inte för att jag är sjuk eller så. Nä, jag är inte ens särskilt trött.. Och jag har använt min säng som skrivbord och skrivit några upplösande texter om mitt inre mående (hej psykologstudent!) och några listor över mitt liv. Jag har sökt sommarjobb för det är tydligen den tiden nu igen, och jag har betalt räkningar (och skjutit fram några..). I natt sov jag hos Rebecca, för jag var där igår kväll och drack vin och sen orkade jag inte gå hem genom snön. Snön som för övrigt känns som bomull i hela min hjärna. Jag har nog varit ledig lite för länge nu, men allt jag vill är att ta första bästa flyg tillbaka till Paris eller Berlin och lämna allt och alla. Om jag inte minns fel har jag känt så varje januarimånad sedan 2009. Och när det väl är dags att ge sig av (typ flytta hemifrån till Örebro) panikångestar jag och svär på mitt namn att jag bara vill ha trygghet och veta allt om min framtid. Så mycket för den spontaniteten... 

Inte så konstigt att jag känner mig lökig när det kliar innanför mitt skinn och det känns som att jag kokar. Förlösande trots att hela jag är en stenstaty. Nästa vecka börjar termin 2, snart är det sommar och känner jag mig själv rätt kommer jag ha upprivna blödande fingrar hela våren tills någon tar mina händer i sina och vägrar släppa taget. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar