Arkiv

Sök

söndag 12 januari 2014

Nyårslöften

Jag är tillbaka i Örebro! Och det med 2 veckor hemma, 1 vecka i Paris, två julfiranden, ett nyårsfirande, en födelsedag och en massa tid i mjukiskläderna i ryggen. 

Jag har under min ledighet blivit väldigt säker på att jag inte kommer orka med att bo inneboende särskilt länge till, vilket betyder att jag måste ta mig i kragen och skaffa mig ett annat boende. Jag har också satt upp ett par nyårslöften, vilka lyder: 

* lära mig gå ner i spagat
* sluta svära
* ta hand om min ekonomi bättre
* lära mig hantera aktier lite smått

I fredags fyllde jag 19 bast. En värdelös ålder om man frågar många av mina vänner, men en ganska skön och bekymmerslös ålder om ni frågar mig. Inte helt ansvarslös, men inte heller helt vuxen liksom. 

Nåja, nu ska jag återgå till mitt söndagsmys i min one piece - det bästa med att komma tillbaka till öret helt klart! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar