Arkiv

Sök

måndag 27 januari 2014

Lugn kväll med retsamma dofter

När det doftar grillat kött av något slag från grannen och jag sitter och äter mackor med ost och marmelad, då känner jag för att dö. Framförallt när jag inte har något gott kött att tillaga eller ens en påse chips att dämpa mitt fasansfulla saltsug med... Ååh, det enda jag vill haaa är en riktigt go köttbit, klyftpotatis och en fin brunsås till det! Mmhmm!

Nåväl, jag får väl helt enkelt leva på dofterna (eller vädra...) och ta ett äpple (för det smakar ju typ samma...). Kan åtminstone roa mig med att det är en lugn måndagskväll jag har idag. Imorgon däremot lär det bli lite mer stressigt, ska skriva ett uppsägningsavtal, gå på föreläsning, dansa balett samt gå på ämnespub. Men det blir kul! 

Tänker sitta såhär hela kvällen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar