Arkiv

Sök

tisdag 21 januari 2014

Läs om min fantastiskt vardagliga tisdag..

Bonjour! Idag har jag fått skäll av Lovisa för att jag började blogga någorlunda regelbundet och sedan slutade igen, helt utan förvarning haha.. Tycker iofs att det är elakt att skälla på mig på min namnsdag, men jaja jag får väl uppdatera idag, för att göra henne gla! 

Idag har jag påbörjat termin 2 med en föreläsning, ätit falukorv med makaroner till lunch, fått skäll av en elak liten farbror för att jag råkade cykla på fel sida vägen några meter och varit på min första balettlektion i Örebro(!!!). Det kändes att jag haft uppehåll i ett helt år, och imorgon kommer jag ha grym träningsvärk.. 

Imorgon ska jag förövrigt få studiebidrag, vilket medför att jag idag skrivit världens längsta inköpslista med en massa goda grejer som jag ska köpa. På kvällen ska jag ut på pubrunda! 

Well well, nu ska jag återgå till säsong 2 av downton abbey och värma tårna under täcket! Ciao! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar