Arkiv

Sök

söndag 26 januari 2014

Fest 4 kvällar i rad...

Hej på er mina små kycklingar! 

Denna vecka är snart till ända, och jag har spenderat hela den här söndagen i sängen. Kanske inte så märkligt med tanke på att jag festat 4 kvällar i rad och kom hem klockan 05 i morse... I onsdags var jag på pubrunda, i torsdags drack jag öl och spelade sällskapsspel med klassen, i fredags var det tema amerikansk college-fest och jag var utklädd till Blair Waldorf och igår hade vi fest med 112-tema. 

Det är bara två veckor tills jag åker till Italien med familjen, så i veckan som väntar ska jag försöka planera in lite skoluppgifter när det inte är nollning. Annars rullar livet ganska fint faktiskt, ska försöka bota min onda hals (som kommit av all kyla, alkohol och brist på sömn antar jag) med en kopp te, några vetenskapliga artiklar och sedan ett avsnitt Downton Abbey! 

Innan gårdagens fest åt jag middag hos Rebecca! Mums! 

Och här är jag och några av de andra faddrarna i min grupp. Jag var utklädd till offer och hade därför sminkat lite blåmärken och sår på diverse ställen. Lite kul och elakt att jag faktiskt fick några att tro att jag blivit slagen på riktigt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar