Arkiv

Sök

fredag 27 december 2013

De senaste dagarnas bravader


Två bilder från de senaste två dagarna då jag firat både juldagen och annandagen med utgång tillsammans med mina favoriter. Juldagen spenderade vi i Skara och det var riktigt kul! Igår var vi kanske inte fullt så taggade, men vi begav oss ändå till Lisch och dansade en stund. Jag var dock nykter och vi kan väl säga som så att det inte var särskilt många andra som var det.... Så det kändes lite obekvämt med jämna mellanrum, men det var roligt ändå. 

Idag ska jag strax åka in till stan igen och möta upp Josso. Vi ska ta en runda och spana in rean och prata ikapp om allt som hänt sedan vi sågs sist. Mys! Ikväll ska jag hem till Ulrike och ÄNTLIGEN få träffa (nästan) hela Källby-gänget igen. Många av dessa tjejer har jag inte sett på ett halvår! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar