Arkiv

Sök

söndag 9 december 2012

UPDATEY

Hej kära blogggggggg!

Idag mår jag extremt illa och det skyller jag min frånvaro här på. Vet inte ens vad jag ska säga om detta, klassfester är galna helt enkelt. Är förvånad över att jag ens lever idag, eller åtminstone att jag är frisk, då jag sprang ute i strumplästen och gick utan jacka trots en halvmeter snö och 10 minusgrader......... Inge bra. 

Idag när jag vaknade hoppade jag direkt ner i duschen och sedan i one piecen (var det någon som tvivlade när jag skrev att jag skulle bo i den de närmsta månaderna förresten??? hehe) och sedan åt jag frukost innan jag sov en stund till. Sedan kom mamma och väckte mig och sa att hon hade bokat bort på en restaurang, så det var bara att klä på sig finklänning och sminka sig... = inget man önskar sig en dag som denna. Men när vi kom hem efter middagen bytte jag snabbt om igen. Sedan dess har jag legat i en liten liten hög mitt på min säng, invirad i en filt, med luvan över ansiktet och lyssnat på podcast. 

Nu ska jag se på julkalendern och sedan blir det nog HP och halvblodsprinsen. Och så hoppas jag på att denna jävulska bakfylla försvinner tills imorgon... hehe. 

 Jag igår.
 Imorse efter en välbehövlig dusch.
Dagens tillstånd fångat i en bild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar