Arkiv

Sök

söndag 2 december 2012

SÖNDAGSMORGONMYS

YO BRO!! 

Man kan undra varför jag fortfarande inte klätt på mig kläder och störtdykt ner i en snödriva, men jag har helt enkelt vilat frukost och läst bloggar. Det är viktigt det också! Samt tagit den kanske sjukaste bilden på mig själv genom tiderna... Men jag väljer att inte lägga ut den här. Inte än i alla fall, måste nog vänja mig lite vid tanken på att jag kan se ut så först.... Well, nu ska jag väl klä på mig något och förbereda mig mentalt inför att gå ut i den iskalla men vackra (för solen skiner och himlen är blå och snön glittrar som aldrig förr) naturen + inför att gå i affärer och leta julklappar och gå på julmarknad + titta på scouternas tomteparad. Götene is the place to be helt enkelt!!......4 kommentarer:

 1. kompis, det går bra nu! Du bloggar mkt, det gillar vi! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det är skönt att va på blogghumör! :) xoxo

   Radera
 2. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON2 december 2012 13:22

  Du ser blond ut på bilderna!!! Du behöver inte färga håret, se bara till att ha sådant ljus med dig vart du än går ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja precis, får gå omkring och bära med mig en lampa som lyser perfekt ljus hela tiden ;)

   Radera