Arkiv

Sök

tisdag 18 december 2012

MIN EFTERMIDDAG

När min senaste lilla videohälsning var inspelad hamnade jag i frysning och dessutom blev jag något utomordentligt trött. Så jag hängde en filt över axlarna, tog med mig datorn in i mitt rum och vips hade jag bäddat ner mig under täcket med 3 filtar över, släckt alla lampor utom adventsstjärnan och där låg jag sedan i min lilla kokong och lyssnade på podcast (och stensomnade) ett par timmar.

När jag vaknade till kändes det som att jag hade feber, men så tittade jag på julkalendern och hoppade sedan i min sparkdräkt för att masa mig upp i köket och äta lite ris och korv stroganoff till middag. Till detta pressade jag också den godaste juice jag någonsin pressat och hetsdrack tre glas av. Nu är klockan halv 8 och jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på härnäst. 
2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON18 december 2012 21:02

    Vad sa du att du pressade sa du att du sa sa du att du sa sa du?

    SvaraRadera