Arkiv

Sök

söndag 30 december 2012

JULHELGEN - sammanfattning

Som ni märker är uppdateringen här inte den allra bästa. Jag har ingen motivation och när jag försöker skriva något, blir jag inte nöjd med resultatet. Jag tänkte i alla fall att jag kan berätta lite om min jul, så vi har det avklarat innan det nya året anländer, för då vill man ju inte ha det släpandes efter sig liksom. 

Först ut: årets julklappar! 
• plattång
• body butter
• en jättefin skål/mugg med rosor på
• en tekula
• bok
• deodorant + ansiktsrengöring
• money money money
• presentkort
• nagellack
• en paljettklänning som ska bäras imorgon
• hotpants med paljetter på //Tjejen som klätt ut sig till paljett OCH Supersnälla Silversara de två senaste maskeraderna...
• godis
• hårprodukter

Härnäst: ett par bilder från mitt firande!


Sist ut: hur jag känner just nu!

Fan va skönt det var att städa bort julen i år. Har tagit bort varenda litet pynt i mitt rum, bäddat om från mitt röda bäddset till mitt vita och helt plötsligt fylldes jag av lugn. Lite silvrigt glitter fick dock sitta kvar, men det ser jag ändå mer som nyårspynt än som julpynt, så det är okej. Well, det var den julen det, skönt att det är över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar