Arkiv

Sök

onsdag 19 december 2012

JAG VILL HA ETT FUNGERANDE KORT!!!!!

Hej vänner! Jag har tydligen blivit "blogg-rapead" i form av förra inlägget och jag har vissa aningar om vem som kan vara den skyldiga, haha. 

Idag är det onsdag och jag har spenderat ungefär en kvart i skolan och resten av förmiddagen på körskolan för att göra riskettan. Sedan gick jag på stan ett tag och skaffade julkänslor genom att njuta av snön som singlade mot marken och av all julskyltning. Men då jag fortfarande inte har något fungerande betalkort kunde jag tyvärr inte köpa några julklappar, så jag fick nöja mig med att titta. 

Väl hemma har jag googlat på julinspiration och lyssnat på julmusik, så nu känner jag mig inte lika less på livet, som jag gjort tidigare när julkänslan känts som bortblåst. Skönt så här 5 dagar före julafton! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar