Arkiv

Sök

söndag 18 november 2012

SWEET DREAMS

Tja! Här sitter jag, invirad i mitt täcke i en fåtölj och har precis tittat klart på filmen The girl with the dragon tatoo. Den var bra, fast man jämförde den ju hela tiden med Män som hatar kvinnor, vilket kanske blev lite störande efter ett tag. Men well. Jag skrev en lista imorse på saker jag skulle göra i dag. Låt oss lista vad jag nu kan checka av:

• ... nja...
• ..naaae..
• ... nope..Näe, inte ett endaste dugg. Har liksom inte ens målat naglarna..... Haha, gött Agge! Men jaja, jag har åtminstone påbörjat talet i svenskan och det tycker jag är huvudsaken. Och resten får jag väl göra imorgon eller nåt. Svårare än så är det ju ej. Ibland får man unna sig att inte göra något trots att man borde göra allt..

GONATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar