Arkiv

Sök

måndag 12 november 2012

ORDBAJS NAJS

Så kom det en tid på dygnet då jag inte orkade hitta på kreativa inlägg längre. Inte för att de jag hittat på hittills varit så där oerhört nytänkande heller kanske, men nu orkar jag inte ens försöka. För att jag istället ska lägga mig under mitt gostäcke och drömma söta drömmar. Det är utmattande att leva. Hehe. Framförallt när man är en så engagerad, upptagen och sprudlande mångsysslare som jag. Inte alls så att jag typ somnar på bussen både till och från stan, halvsover i skolan, halvsover på körskolan, halvsover hemma och blir pigg just precis när jag ska somna, men då tvingar bort det med en podcast och sedan fortsätter i samma veva resten av min tid. Nejnej, verkligen inte, ingen ironi överhuvudtaget (...) MEN! Min kalender är faktiskt överfull just nu. Så jag kan vara utmattad med någorlunda gott samvete. Om jag bara pluggar på svenskan, engelskan, naturkunskapen, historian och teorin lite då och då med jämna mellanrum också, så ska vi nog se att det kan bli jul i vårt hus även detta år. Vill verkligen verkligen att det ska bli åtminstone advent snart. För då tänds alla juleljus och det är ju så förbannat mysigt. Öppna julkalendern och äta choklad varje morgon, titta på kalendern på teve och myyyyza. Baka pepparkakor, lussebullar, fudge, kola och dricka JULMUST. Lite glögg också kanske. 

Innan jag säger god natt: 2 saker jag vill göra inom det snaraste och som jag funderar på att använda i mitt belöningssystem åt mig själv. 

1. Äta ena rektigt go kebabpizza. 
2. Bädda om till bäddsetet i rött med vita stjärnor på, som innebär juuuuulmyyyys! 


GOD NATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar