Arkiv

Sök

söndag 4 november 2012

ONE WEEK AGO

Idag har jag:

• Påbörjat och läst ut boken "Ursäkta att man vill bli lite älskad" av Johanna Thydell. Den var bra.
• Sett på de två första avsnitten av svtplay-serien "Portkod 1321." Den var också bra.
• Druckit en kopp av mitt nya te med smak av rosor.
• Beställt balklänning inför studentbalen. ****hoppashoppashoppas den passar****
• Nästan varit på julmarknad.
• Pluggat yyyytterst lite.

Och nu ska jag sova och drömma sött och peppa inför en ny skolvecka och sådär. Imorgon väntar ett par lektioner, en håltimma, min första teorilektion inför körkortet och simning. Skönt att livet går sin gilla gång osv.... För exakt en vecka sedan hade jag precis kommit fram till hostellet och höll på att äta ett äpple och dricka vatten till kvällsmat. Då var jag lycklig och trött. Nu är jag bara trött. Så godnatt!


1 kommentar:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON5 november 2012 00:02

    nu blidde jag lite ledsen i ögat och sentimental. vill så sjukt gärna vara i london just nu

    SvaraRadera