Arkiv

Sök

tisdag 27 november 2012

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN ATT PLUGGA, JÄTTEMYCKET

Skål påre!

 Har precis läst om materia, renskrivit anteckningar, strukit över och anser mig nu vara nästintill färdig med naturkunskapspluggandet.

Så nu har jag pluggpaus. Vilket innebär att jag dricker ett glas flädersaft och laddar om inför historiaplugg istället. Vill så gärna gå och lägga mig, men icke! 

Istället ska jag läsa alla texter, renskriva alla anteckningar samt stryka över allt även inför detta prov. 

Sedan ska jag läsa igenom alla överstrukna ord och meningar och hoppas på att jag inte blandar ihop alltför många saker. Annars finns det stor risk att jag kommer svara att Jöns Jacob Berzelius inte använde källkritik på 1600-talet för att dåtidens kungar uppfann det periodiska systemet................... Vore kanske dumt...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar