Arkiv

Sök

söndag 11 november 2012

FÖRKLARA

Efter en sen ångestnatt igår, streckläsning av boken "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" och ett par texter i en mapp döpt till "Självplågeri" känner jag ändå att jag kan avsluta den här helgen med ett leende på läpparna och någorlunda pepp på den kommande veckan. Ibland känns allt hopplöst, ibland går allt så jävla bra. Upp och ner. Uppochner. Kommer inte ens ihåg varifrån tårarna kom igår, så då är det bara att släppa och gå vidare. Nya tag. 

Nu tittar jag på Beck och tänkte äta yoghurt. Imorgon väntar skola och teorilektion. 11 november. Igår var det exakt 2 månader kvar tills jag fyller 18 år och det känns ju så enormt konstigt framförallt. Lite lättnad också kanske. Men bara lite. Well, jaja, vi hörs imorgon igen. Med nya tag. 

GODKVÄLL PÅ ER!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar