Arkiv

Sök

tisdag 20 november 2012

ASKAN ÄR DEN BÄSTA JORDEN

Hallå där, köp blåbär!

Som vanligt sitter jag här och tänkte nu tala om vad jag gör. Om ni inte bryr er det minsta kan ni gå vidare till nästa blogg, men glöm för guds skull inte att de nya avsnitten av Portkod 1321 kommer ut om en kvart. OBS!

Till er andra som valde att stanna kvar:
Här sitter jag vid köksbordet och dricker oboy och tar det lite lugnt. Alldeles strax ska jag börja läsa igenom mitt svenska-tal och memorera det inför morgondagens NP. Ska bli så himla skönt att få morgondagen avklarad kan jag känna. Men jaja, andra saker jag tänkte göra under kvällen är att äntligen färgsätta mina stackars naglar med någon fin färg och så ska jag nog även plugga lite historia, även om jag inte måste. Well, ha en trevlig eftermiddag/kväll, hörs senare!

PS: lyssna på Markus Krunegård. 
PS2: Idag hade jag min 3e körlektion och den gick braaaa. Skönt!

1 kommentar:

  1. jag ska kolla nu! :)Så himla nice med dubbelavsnitt oxå! :D

    SvaraRadera